<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, február 06, 2006

unokáink sem fogják látni I. | 01:45 | 1 komment

Kerestetik a PASO demó cédéje, amit az oldalukról 1500-ért lehetett venni, de már elfogyott. Szerintem egyszer régen láttam a Musiclandben. Mp3-ban megvan, szóval csak az lenne a lényeg, hogy meglegyen rendesen is. Na, ilyet túrjatok nekem.

Amúgy frissíteni kéne a rádiót, de valahogy most nincs benne cselindzs. Kéne mixeket csinálni. Megint valami diszkósat meg egy érfelvágósat. De most úgy érzem, inkább dj-pult mögött vagy egy rádióban kellene, nem virtuélle. Nem baj, ne is törődjetek vele, majd átmegy rajtam. Ez az. Ha nyerek a lottón nemsokára, csinálok magamnak egy rádiót, ahol többek közt nem az olaj hordónkénti árát, fáradt tilososok szófosását és pszichopata betelefonálókat kell reggelente hallgatni. Én nem tudom, kinek készülnek ezek az adások. Ugyanezt az eredményt két féltéglával el lehet érni otthon privát, miért kell ugyanazt a szart nyomatni reggelente minden csatornán? Ráadásul a Tiloson is. SHUT UP, SHUT UP, SHUT UP! (Eközben a viking férfiak: Spam, spam, lovely spam! Spam, spam, lovely spam!) SHUT UP! Képi illusztráció:

1 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

felőlem frissítsd a rádiót, csak a björköt még hagyd rajta, köszi.

1:01 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal