<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, szeptember 23, 2005

post-cm | 15:57 | 2 komment

Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel...

Jövőre negyvenezren leszünk, és nem lesz kiindulási pont. Bizonyos időben mindenki kiáll valahova a Nagykörút, Margit krt., Attila út útvonalra, és két irányban tekernek majd a biciklisek, zárt kört alkotva. De legközelebb már tényleg valami zenegéppel megyek ki a hátamon, mert néha uncsi volt araszolni. Gyászmenet hangulata volt időnként. Persze lehet, hogy csak nekem nem volt túl jó kedvem. Fura volt látni Norbit. De ez már csak így szokott lenni. A katarzisról lemaradtunk, bár talán nem is baj, mert ezt az atombringát képtelenség felemelni a levegőbe. Csak pár képet csináltam. Vagy uncsik, vagy valamelyikünk rajta van Krisztával.

Onnan pedig Tűzraktár. Ahol azt hittük, hogy Ludditák lesznek, de mégsem ők voltak. De nem is baj. Úgyis szarok élőben, mint tudjuk :o) Krisztát is felvittem a tetejére, ő is odavolt meg vissza a látványtól. Nem is értem, miért nem lepik el az emberek esténként. Vagyis sejtem. Ugyanis bezártak minket :o) Szerencsére pont állt egy faszi az ajtó előtt, és kinyitotta. Nem is tudom.. Kicsit kellemetlen helyzet volt :o) De nem vészes.

Már kezdtem elszontyolodni, amiért csendes estének néztem elébe, amikor felbukkant az egyik kollégánk, a Dóra. Akit az irodában elneveztek Tatjánának, mert van egy Nóra is... És elejét akarták venni a félreértéseknek. Megláttam, hirtelen azt sem tudtam, kiről van szó. Biztos mert eddig csak az irodában láttam, és ugye más környezet... Odaültünk az asztalukhoz, és 2 év ismerettség után sikerült egy kicsit emberibben is eldumálnunk, bár a fordítás téma rendszeresen visszaköszönt.

Aztán mondták, hogy játszani fog egy Sonar nevű együttes. Baszki. Most olvasom, hogy utánuk meg a Specko Jedno volt. Valahogy csak nem sikerül elkapni őket. Mindegy, már úgyis mehetnékem volt. Lent hallgatjuk ezt a pszichedelikus rock bandát, amikor valaki hátulról belepöcköl a fülembe. A Bálint. Write it down: Bálint. Ööö, gondolom elég, ha annyit mondok róla, hogy a Tövisházi Ambrust juttatja eszembe. Ehhehe :o) We'll see.

MInden jó, ha jó a vége.

2 komment:

Blogger banditgirl

nagyon szép képek, csak nem látom a bringá(soka)t benne, de gyönyörűek. namármost még érdekelne, hogy basztatnak-e az autósok, amikor a sok bringás elönti az utakat. mert itt mindent lezárnak, de parasztok itt is vannak, akkik akkor is, juszt, át akarnak törni a blokádon.

7:44 du.  
Blogger kisdubos

Persze, előfordul, de az ilyeneket a rendőrök elég hamar letessékelik az útról. A többség csendben tűr, morgolódik.

4:04 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal