<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, június 26, 2005

múzeumok éjszakája | 00:43 | 0 komment

Kellemes társaság, mászkálás, véletlen összefutás, nézelődés, csodálkozás, kacaj. Az egész a Holdudvarban kezdődött, ahol idén még nem is jártam. És nagyon finom zene volt, kár, hogy halk volt és nem volt táncparkett. Az uncsi emberek aztán hazamentek aludni, tanulni, stb. Szombaton... Na mindegy. De ez semmitől sem tántorított el minket Paulával.
Tudtam én, hogy az egész egy parasztvakítás, stb., de ha már ott van az orrunk előtt, csak nem hagyjuk ki a csókrekordos hülyeséget. A szörnyen kínos rendezvényen a szörnyen kínos Buci volt a hangulatcsináló ember. A smárolás kb. 40 másodpercig tartott. Tkp. azt mentem megnézni, hogy világították be a hidat a dorkások. Jól.

Aztán átmentünk az Elektrotechnikai Múzeumba, ahol a Shuriken játszott, és egy fickó neoreklámot készített. Vannak olyanok, akiknek nem tetszenek a neonreklámok? Miért kell ezeket múzeumba dugni, miért nem lehet ezeket a helyükön működésbe hozni? Tudom, hülye kérdés.