<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szombat, május 07, 2005

májusi posztrosokk & egyebek | 03:50 | 4 komment

Pedig próbáltam viselkedni, dehát nem ment. Ma valahogy bbq-nak nem ment. Pedig szokott neki. Szóval a mai győztes egyértelműen Sissy. Talán azért, mert volt egy jó hosszú időszak, amikor olyan érzésem volt, hogy 90%-ban az én cédéimből dolgozik :o) Vagy akár azokból is dolgozhatott volna. 2-3 óra tömény jóság :o)
Fruzsi is eljött Krisztáva, és tök jó, hogy most ő is jól érezte magát.
Norbi is kitett magáért. Rekord számú "szétdurran az agyam"-érzést sikerült generálnia bennem 10 perc alatt. Erről ennyit.

Más. Elvileg befizettem egy horvátországi nyaralásra egy 13 fős társasággal. Eddig is bizonytalan voltam, de kezdem tényleg elhinni, hogy ez nagyon nem jó ötlet. A vicc az, hogy csak akkor tudom lemondani, ha még valaki lemondja. Bonyolult. Eh... Nem akarok ott outsiderkedni egy tucat ember között. Meg aztán... Nekem a Balaton a Riviéra.

Viszont véghezvittem egy hőstettet. A betervezett 200 felirat helyett 300-at fordítottam le. Ilyen eredményeket manapság már csak hangos nyüszítés mellett tudok produkálni. Amúgy egy olyan dokut fordítok, amiben magas emberekről van szó. És hogy sokuk valamilyen betegség, pl. Marfan-szindróma miatt ilyen magasak, és tök sok baj van a szívükkel. Meg persze egy csomó hátrány éri őket, és tényleg nem egy vidám dolog 203 centisnek lenni. Pl. ilyenek vannak benne:

You’ll get quite a few people coming up to me and, “Ooh aren’t you tall”. “It’s really nice to see a tall man”. Or, “Is it cold up there?”. Or things like that. You wouldn’t sort of go up to a fat person and say, “Oo, you’re fat”, or an ugly person and say. “Oh you’re ugly”. It’s just sort of a bit rude really. And they don’t think about what they’re saying.
Meg ott van Nagy-Britannia legmagasabb embere a maga 235 centijével, akit csak egy lovaknál használt műszerrel tudtak megcétézni vagy megröntgenezni. Ott még nem tartok. Néha azért hasznos dolog ilyen műsorokat megnézni. És jó dolog a BBC Prime-ra fordítani, mert a kutya nem nézi, így nem rajtam röhög a fél Leiter Jakab fórum az Indexen.

4 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

nekem is a balaton a riviéra, és pont tegnap gondoltam, hogy majd mehetnénk oda a velencei tó helyett.

4:25 du.  
Blogger kisdubos

Helyes.

Egyébként olvasgatom ezt a hajnali beírást, és olyan, mintha egy 7 éves írta volt. Rettenetes. Meg kellene tanulnom értelmesen írni.

7:16 du.  
Blogger Szomjas Zsiráf

nehogy. akkor már inkább az önnyafit hagyd abba. :)))

7:36 du.  
Blogger kisdubos

Dehát az kell. Anélkül nem vagyok.

9:50 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal