<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, április 21, 2005

cos III. | 23:26 | 0 komment

Na, itt vagyok valahol St. Pölten es az isten hata mögött feluton. Jo kis utazas volt. Atszallas 2x. Most lett vege a CoS koncertnek. A finn üvöltö korus viszont elmaradt. Az egyik CoS meg lerugta a kameramat a szinpadrol. Ott voltak a taskak, stb. Darabokban kellett összeszedni, de ugy tünik, müködik, nincs semmi baja. Nem jatszottak valami tul sokat. Ez ugy hangzik, mintha szar lenne, talan egy kicsit csalodott is vagyok, de azert örülöok, hogy eljöttem. Viccesek voltak a nenik. Van itt egy lounge area, ahol ágyak vannak felfüggesztve a plafonra. Lehet rajtuk hintázni. Majd ki is próbálom késöbb. Most jöttem rá, hogy lehet vesszöket csinálni a német billentyüzeten. Anyway. Amúgy tök simán idejutottunk. Az egyik vonatra 10 percet kellett várni, a másikra semmit. Söt, arra futni kellett. Krems-be már ilyen kis falusi diesel-motoros vonattal jöttünk. Hogy is hívják ezt mifelénk? Ha minden jól megy, innen party-busz visz Bécsbe, aztán jöhet egy kis shopping túra.

Ma láttam megint aránylag olcsó Kellys bringákat a sarki boltban. Meglátom, mennyit költök itt, aztán meglátjuk. A holnapi felvonulásra még a Csepellel megyek azért. Jé tényleg, most lett egy éves. Na, elég volt.