<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, január 21, 2005

posztrosokk | 03:22 | 4 komment

Amúgy meg egyébként is milk/shake... a Jailhouse-ban.

Most olyan kellemeset tomboltam, nem nyírtam ki magam annyira, mint a múltkor. Sissy meg bbq megint nagyot alkottak.

Amikor az ember 5 órát pattog az üvöltő zene mellett, olyan kellemes az egér kattogását vagy az eső kopogását hallgatni. Btw, szerenécsre épp megúsztam az esőt. Másodszora... Mert amikor először eltávoztam, szakadt az eső... De aztán visszamentem. Mert.

4 komment:

Anonymous Névtelen

orulok h tetszett:-)

most kellemes volt a klima es volt hely is:-)

sissy

1:19 du.  
Blogger kisdubos

Már hogy ne tetszett volna? A fél blogomat lejátszottad :o) Na jó, a felét nem. Majd tájékoztass mminket, hogy mennyi esély van rá, hogy lesz még ilyen. Mondjuk én csodálkoztam, hogy ilyen sokáig hagyták annak ellenére, hogy nem voltunk valami sokan. Vagy ezt ki dönti el, mikor térnek haza a legények meg a legénylányok?

2:35 du.  
Anonymous Névtelen

4-ig lehet bulizni es a kidobok is addig vannak, elotte ok nem szolhatnak bele h "miko' lesz ma' vege"
a legvegen mar csak 2 db lanynak zeneltunk, akik elbobiskoltak a kanapen:-)

feb. 17-en lesz megint milkshake [legalabbis meghirdettuk] es remelem tobben lesznek:-)
szolok ha mar nem lesz, nehogy feleslegesen faradj le a jailbe:-)

6:42 du.  
Anonymous Névtelen

Na mostmár megnézek egy ilyet. Ez már nem állapot.

Zed<-_->

10:02 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal