<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, december 12, 2004

madonna special | 21:58 | 4 komment

Na tessék, milyen sokáig bírtam. A 3 hónap alatt szó sem esett róla.

Ez... hát... Tudom én, hogy... Szóval egyesek szerint rettenetes. Egyébként ez volt az első cédém hála szeretett bátyámnak. Köszönöm, hogy anno megvetted a HUMA-ban és nem nekem kell most ilyen hülyeségekre pénzt költenem. Ezt még a családi kassza finanszírozta. Szóval ez tkp. nem is egy Madonna szám, hanem egy Otto von Wernherr nevű emberé, akinek anno (régen, nem t'om hányban) Madonna felénekelt pár háttérvokált. Aztán a nyolcvanas évek végén Otto bá észhez kapott, hogy mekkora üzlet lenne kiadni ezeket a színvonalas számokat. A vokálokat kihozta az előtérbe, a saját dünnyögéseivel egy szintre. Ez lett belőle:
Madonna & Otto von Wernherr - Wild Dancing

Ez egy '81-es felvétel, amikor Madonna kezében még lehetett gitárt látni. (Persze újabban megint próbálkozik. Na jó, hát nem akar ő Nyeső Mari babérjaira törni. Azért dícséretes.) De ez a szám is csak úgy érdekes, hogy M. énekel benne. Amúgy egy kedves kis szám, nothing special. Madonna számnak viszont állati jó. Persze igazából ez sem Madonna szám, mert ez még az Emmy nevű formáció.
Madonna - Laugh to Keep from Crying

Ez pedig már 2004-es termés. Ún. rock mixről van szó. Persze nagyon hallani, hogy a dobok valójában sample-k, és hogy az egész rock hangzás egy kicsit... na jó... nagyon műanyag, de kipróbáltam: jókat lehet rá vadizni.
Madonna - American Life (Headcleanr Rock Mix)

4 komment:

Anonymous Névtelen

Még, még, még, még, még, még, még!!!

stu4890

11:38 du.  
Anonymous Névtelen

Most végre mindenki megtudta, hogy micsoda rendes gyerek vagyok. :-)
Meg hogy milyen gazdag szüleink vannak, hogy még ilyen marhaságokra is volt pénzük. :-))) vagy ahogy az angol mondaná: LOL

id. Aranka

8:42 de.  
Blogger kisdubos

Na persze meg jó gyerekek voltunk, és megérdemeltük.

11:49 de.  
Anonymous Névtelen

en is azt mondom: meg, meg, meg!!!:-)
kulonosen az Emmy-s cuccait

Sissy

12:19 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal