<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, március 15, 2007

a hét legunalmasabb lemezei | 14:57 | 2 komment

Direkt azért töltöttem le az AIRtől a Pocket Symphonyt, mert a Tövisházi csúnyán lehúzta, és hogy majd én megmondom a tutifrankót. Na richtig igaza lett. Tényleg ilyen unalmas prüntyögést már rég hallottam. Hamarosan az akciós polcokon!

De az igazán nagy csalódás mégis az új Combichrist, aminek a második lemeze ezúttal nem ilyen síron túli ambient, hamem instrumentális zakatolós. És az első lemezen sincs egy rendes húzósláger. De nem részletezem, mert ti azt nem szeretitek. Mondtam már, hogy valami nem stimmel ezzel a bloggal? Igen, mondtam.

2 komment:

Anonymous Névtelen

nah, azért az Air album elalváshoz meg ölelkezéshez tökéletes!

3:10 du.  
Blogger kisdubos

Hát nekem Jarvis ne akarjon harmadiknak beszállni :o)

3:12 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal