<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, május 31, 2006

random aranka felfedezte a tű&cérna®-t | 14:56 | 5 komment

vasárnap, május 28, 2006

mammatus | 16:41 | 0 komment

csak szólok... | 15:53 | 0 komment

Tudtátok, hogy ma van az önkielégítés világnapja? Vagy nektek a világbéke smafu?

szombat, május 27, 2006

vizitdíj | 17:32 | 0 komment

Már látom, micsoda össznépi felháborodás lesz ebből. Az ország gazdasági helyzete miatt mindenki hogy aggódik, mer' leelőz minket mindenki. Akkor vegyünk példát azokról, akik leelőzték Magyarországot. Mondjuk Szlovákiáról, ahol évek óta van vizitdíj. Na? Na? Még mindig bezzegszlovákiáztok? Nesze nektek szlovák gazdasági csoda. "Gazdasági csoda egy százaaas!" Mert gondolom annyi lesz a beugró a dokihoz.

c-c-c | 02:11 | 2 komment

kisdubos | 01:35 | 0 komment

Úgy döntöttem, fokozatosan vagy legalábbis részben kiherélem a blogot. Ez pillanatnyilag azt jelenti, hogy próba jelleggel a zenei cuccokra külön lapot nyitok. A rádió persze itt is frissül tovább. De nincs kizárva, hogy előbb utóbb végleg átköltözöm a Blogtérre. Szóval reklámkampány indul: ha látni akarjátok Grace Jones mellbimbóját, akkor nézzetek el ide.

csütörtök, május 25, 2006

csillagszemű juhász band | 12:22 | 3 komment

krétakör sztz. @ kuplung / még datarock | 02:33 | 3 komment

Techno-táncdal végtelenített refrénekkel. Azért techno, mert az hajaz arra, hogy a változatlanul ismétlődő ritmusokban találj rá a nirvánára. A fene se hitte volna, hogy ugyanezt olasz slágerekkel és duplájára gyorsított Pizzicato Five számokkal is el lehet érni.

És most megint egy kis Datarock jön. Hónapok óta nem tudok betelni a bmx-es norvégok egyszál albumával. Íme az első szám, amit hallottam tőlük. Computer Camp Love. Grease után szabadon. Tényleg vicces, legalább ezt az egyet nézzétek meg.

kedd, május 23, 2006

cowgirls | 23:53 | 3 komment

A Just Keep Me Moving klipjét egyelőre még nem sikerült leszednem, pedig a butch-képző első óráján a tanárnő, még mielőtt megszólalna, de azután, hogy a katedrára baszta a bukóját, először ezt nyomja be a videóba. In progressz... Aztán Imani mellett kivételesen Tanita is bewesternesedik szolidan. És akkor a koncepciónak itt végeszakad, mert Macy rázendít egy modern klezmerre, utána pedig a legutóbbi Isolée album legutolsó számával zárul a mai frissités, melyben a minimál puttyogás találkozik a funkyval, nyomokban pedig még Billy Jeant is tartalmazhat, mindezt egy vaskos 10 perces szessönben. Cheers!

utolsó napjaim | 22:04 | 0 komment

Super Size Nihil. Semmi értelme. Azért egy valamit tanultam belőle. A bőrös buzik annyira gonoszak, hogy még a kokszos buzik is megtérnek a látványuktól. De ingyér vót, jó vót. Vagyis hát nem...

hétfő, május 22, 2006

májusi országos kerékpár-eltulajdonítási verseny | 17:53 | 0 komment

Bakker, szegény becher is megjárta. Mi folyik ebben a szaros városban?

null | 17:34 | 0 komment

A Székesfehérvárott kissé trehányul üzembe állított bringámat végül a bácsihoz vittem Ócskabringáékhoz, aki ugyan tettlegességre hajlamos, ha nem úgy áll a láncod, ahogy kéne, de tkp. ingyen dolgozik. Szóval most már nem csörög, nem zizeg.

A Camponánál pedig már aszfaltozódik az új bringaút. Épp ideje, mert már nem vagyok hajlandó az ide-oda kacskaringózó bringaúton szlalomozni Dél-Budára. Ráadásul a metróépítés miatt a rakpart is járhatatlaan lett. A Fővinform jelentette.

no chance | 10:55 | 0 komment

Most úgy érzem magam, mint aki kap egy hónapra egy csilli-villi sportkocsit, de nincs pénze tankolni, ráadásul jogsija sincs. Itt a lehetőség, hogy kimenjek egy hónapra Berlinbe. És az egy dolog, hogy nincs rá pénzem, de a legzavaróbb, hogy a helyzetem és a lehetőség nincs egy szinten, nincs hozzá "jogsim", nincs esélyem.

vasárnap, május 21, 2006

winnerz | 22:51 | 4 komment

Olyan kár, hogy ebből a Rúzsa Magdiból se lesz senki. Pedig az eddigiek közül ő a legeslegjobb. És olyan őszintén elveszett volt a színpadon a legvégén.

Keddre megint nyertem 1 mozijegyet az új Ozonra. Akkor megint megyünk mind? :o) Amúgy a lottón is volt egy kettesem. Aki a kicsit nem becsüli, az nem nyer a PestiEstben félmillás bringát se.

csütörtök, május 18, 2006

träume | 23:30 | 1 komment

Nem mondom meg kicsoda mutatta nekem ezt a számot régebben valami olyasmi lábjegyzetet fűzve hozzá, hogy ha valakibe szerelmes lenne, akkor ezzel a számmal vallana szerelmet az illetőnek. Én meg ott ültem mellette, és azon járt az agyam, hogy ezt a számot ő most ÚGY mutatja nekem, vagy "csak úgy"... Már akkor is sejtettem, hogy "csak úgy". Nagyon meglepődnék, ha most kiderülne, hogy mégsem "csak úgy". Az élet apró kis fájó pillanatai... Vagy azért, mert rossz emlékek fűződnek hozzájuk, vagy azért mert jók, csak akkor még nem tudtuk, hogy azokra illik jobban odafigyelni.

Ez a bizonyos szám a Superpitcher féle Träume. Nemrég derült ki számomra, hogy Charlotte Roche (ex-vivazwei-os piercinges kultnő) énekel benne. Így meg aztán pláne kedves a dal.

Aztán pár hete meghallottam a Tiloson, csak máshogy. Nyomozni kezdtem. A szám dallamát Martin Böttcher követte el, Melodie für Jessica címmel. Egy '69-es Spion unter der Haube c. tv-filmhez komponálta. És azt hiszem, később egy bizonyos Fred Weyrich írt rá szöveget. Na és ki vitte sikerre a számot 1970-ben? Francoise Hardy! Hihetetlen, hogy minden út ugyanahhoz a pár névhez vezet.

Aztán kiderült, hogy a verzió, amit a Tiloson hangzott el, a Martin Böttcher-remixeket tartalmazó CD-n, a The Score-on található. Ijesztőnek hangzik, de pl. a Winnetou zenéjét is remixelték. És pl. Deutch Gábor is közreműködik a lemezen. Amúgy egy nagyon kellemes, homogén hangzású chillout lemez.

A szöveg. Lehet szószerint is venni az álmot meg átvitt értelemben is, de a lényeg, hogy milyen apróságokon múlik, hogy merre indul el az ember. És félelemetes, hogy ez irányít mindenkit. Egyik nap felébredsz, és azt mondod magadban, hogy neked az kell, amit odaát láttál. Mennyire helytelen az a kifejezés, hogy valaki "álmokat kerget". Egy fenét. Az álmok azok űznek. Bele a nagy semmibe. Délibáb.

A rádióba a remixet és a Hardy féle verziót rakom be. Minden a Superpitchertől indult ki nálam, igen, de ha választani kell Francoise Hardy és Charlotte Roche hangja között...

Träume, die bei Nacht entstehen
und am Tag vergehen
sind meistens garnicht wahr
weil sie unter den Millionen
unsrer Illusionen
geboren sind

Träume sind wie ferne Wolken
denen andre folgen
solang es Leben gibt
sag mir, sag wohin sie treiben
wo sie einmal bleiben
weiss nur der Wind

wie ein Wunder ist die Welt
jeder Baum und jedes Feld
wie ein Wunder ist die Welt

Träume, die uns nichts bedeuten
sollte man beizeiten
mit andern Augen sehn
weil sie oftmals unser Denken
auf die Wege lenken
die wir dann gehn

röné | 11:33 | 1 komment

Reinkarnálódott 2006. május 17-én.
Születési hely: Székesfehérvár.
Születési súly: 14,46 kg.

Aztán hazatekerés. Persze nem ám a kijelölt útvonalon, mert mi annál sokkal okosabbak vagyunk. Legalábbis nagyon sokáig úgy tűnt. Aztán Tordas előtt dagonyával tarkított zsákutcába jutottunk. Vizesárkon fölöslegesen átmászás, sárvakarás kerekekről és óriási káromkodások. Ócskabringáéknál slagolás. Aztán amekkora marha vagyok, még Pesten is sikerült eltévednem egy olyan útvonalon, amit már nem egyszer megtettem sötétben. Megint okosnak hittem magam. Ócskabringa telefonon navigált vissza egy pontra, ahol aznap este már jártam. Ha nem is 100, de a 90 km megvolt a lúzerkedések miatt. A bringát kezdhetem is tuningolni. Van egy olyan ötletem, hogy majd az előző könyvecskéjével viszem el nullszervízre, mert az még üres, az alvázszámot meg csak nem csekkolják le. Vagy van megoldás arra, hogy ne kelljen visszavinnem Szfvárra, de szakértő kezek ingyér megpöcköljék?

Na de lényegtelen. Most jó. Persze nem csoda, az újságok is megírták.

kedd, május 16, 2006

álmok mezején | 13:40 | 3 komment

Zenetájm. Három feldolgozás, az egyikük egy jó kis etnomash. Inkább nem írok hozzájuk semmit, elég nyál csöpögött már itt az elmúlt napokban. Bónuszban pedig egy videó. Kulcsszavak: k.d. lang, Constant Craving, Mark Romanek, Godot-ra várva, 1992.


ui.: Nincs meg valakinek kazin vagy dvd-n a 80 nap alatt a Föld körül Michael Palinnel?

hétfő, május 15, 2006

újjászületés | 19:21 | 1 komment

Félretetettem a bringámat. Ugyanazt. Hol? Székesfehérváron. Pesten nem találtam, csak tárcsafékest vagy 2006-os modellt. Az élet bekaphassa. Szerda... Szerda...

más | 09:19 | 0 komment

Egyébként történnek más dolgok is, csak a gondolataim egy valami körül zakatolnak, és mire hazajövök, leülök a gép elé, megint ott tartok, hogy habzik a szám. Szóval írhatnék az Amorf koncertről, ami nagy show volt, csak steril sok tekintetben. Vagy a Marijuana March-ról, ahova csak kifutottam Hajósnézőbe. Kifutottam, mert napokig képtelen voltam dolgozni először a betegség miatt, utána meg piacoztam, és most nyakamon a munka. De ha a gondolatok arányát nézem a fejemben, akkor nem lenne őszinte dolog ezekre egy mondatnál többet pazarolni. Ma reggel pl. arra ébredtem, ha tudnék szerezni kölcsönt úgy 70 körül, akkor már futnék is a boltba, és a digigép is megmaradna.

Amúgy a múltkor a PestiEstben volt egy játék, ahol egy 650 ezres bringát lehetett nyerni. Naná, hogy én is küldtem rá sms-t. Ha az összejönne, vennék belőle 6-7 Kelly's Salamandert. 2005-ös évjáratút, csakis.

N. írt. Ezt most magamban kijelöltem félkövérrel.

vasárnap, május 14, 2006

csali | 20:25 | 0 komment

Amikor N. bringáját ellopták, végül elmaradt a nagy terv. Én már pedig nem hagyom annyiban a dolgot. Ennek a háznak az adottságai is jobbak. A csalibringa kint áll, a beetetés elkezdődött, már csak az a kérdés, mennyire vagyok bátor, és melyik tervet valósítom meg.

szombat, május 13, 2006

hamupipőke II | 13:45 | 4 komment

Hát először is mindenkinek köszönöm az együttérzést meg a segítséget.

Voltam kint a piacon. Ma már volt kínálat bringákból, láttam egy vadiúj Kelly's-t. Amúgy semmi.

L. úrtól most hoztam el egy kölcsönbringát. Sajnos lesz vele munka, és nem is tudom, hogy meg tudom-e valóban menetképesre csinálni. Persze arra jó, hogy ne alázzam magam bkv-val. Nem szeretek bliccelni. De ha történetesen el merem hozni F. KONA-ját, ami fényévekkel jobb, ugyanez lenne a helyzet: it's not the same. Azon sem érezném magam biztonságban.

Tehát. Eladó egy Fuji FinePix S5500 + extra 128-as kártyával, akkukkal, töltővel. Ez van. Preferenciák.

péntek, május 12, 2006

hamupipőke kerestetik | 16:40 | 5 komment

Az elejétől tudtam, hogy ez még vissza fog ütni, hogy emberként kezelek pár kiló acélt. Na jó, meg persze az fáj, hogy hónapokon át nélkülöztem, hogy visszafizessem az árát. Azt hiszem, sokan tudják rólam, hogy valójában tök szentimentális vagyok, és minden szar filmmel meg lehet ríkatni. Persze a bringát is megsirattam. Már kezdtem lenyugodni, amikor megláttam a papírjaiban, hogy pont ma 7 hónapos. Ekkor sírógörcs állt be, alig kaptam levegőt, az egész testem lezsibbadt, az ujjam pedig kimerevedtek. A laptopot valahogy letuszkoltam az ölemből, lefeküdtem, és vártam kicsit beijedve, kicsit csodálkozva magamon, hogy elmúljon. Még sosem volt ilyen, és kb. sejtem, milyen lehet egy szelídebb epilepsziás roham. Az ujjaimat még nem tudtam behajlítani, de nagy nehezen írtam L. úrnak (tudván, hogy hamarosan amúgy is végez), hogy jöjjön be hozzám. Jött, és jobb is lett.

Aztán kinéztem a Verseny utca mögötti piacra, hátha... Persze péntek délután nincs nagy nyüzsgés. Két egyenruhás rendőr (!) épp hamis dvd-ket vásárolt. Úgy döntöttem, mégsem kérek tőlük tanácsot, hogy mikor érdemes ide kijönni lopott bringákat nézni. L. úr mostanában egyre többet mondogatja, hogy utálja ezt az országot. És tényleg. Proliland.

A rendőrségen legalább normálisak voltak. Bár a szlogenjüket pontosan úgy kellene megnyirbálni, mint az Élet és Irodalom címét. Se nem élet, se nem irodalom: ÉS.

Viszont láttam a szellembringát. Találó. De én hogy tudok eltemetni valakit, aki még él valahol? Csak a jobb szarvacskáról letörött papucsa van meg. Persze inkább éljen máshol, minthogy szervkereskedők áldozatává legyen.

egy újabb kelly's... | 11:20 | 6 komment

Volt bringám, nincs bringám.

csütörtök, május 11, 2006

most, azonnal: | 20:29 | 3 komment

Bármilyen pakorát vagy főtt kukoricát.

a motoros naplója | 18:49 | 0 komment

Egy lepratelep, mint Amerika utolsó fellegvára. Jó, nagyon jó.

szerda, május 10, 2006

under the frog's ass | 19:49 | 4 komment

Durvább fajta torokgyuszi. Egyszer az életben akarok elmenni időben orvoshoz, a dokinak pont aznap kell fél órával elhúznia a csíkot. És az EU-s tajkártyámat is most akartam felavatni. Fogadok, hogy azt se fogják tudni, mihez kezdjenek vele. Addig is várom a házi praktikákat, ugyanis az nem jött be, hogy gyógyulásom érdekében végre megborotválkozom.

hétfő, május 08, 2006

rock's | 23:53 | 6 komment

Hosszú bojkott után lenéztem a Rock's-ba, miután az utcánkban is találtam tőlük szórólapot, miszerint Budapesten náluk van a legtöbb használt maxi. Igaz. Csak arra lennék kíváncsi, ki vásárolja meg 1000/db áron a 2 Unlimited és DJ Bobo életműveket maxi cédékben 2006-ban. És ezek az olcsó cd-k. Simán van pofájuk elkérni maxikért 2-4 ezer forintokat. Nem, nem azért mert ritkák, csak simán régiek, értsd 10-15 évesek. Nagyon el vannak kapatva. Fogadok, hogy a maxikat az eBayről vásárolják össze nagy tételben. Ha ebből meg lehet élni, akkor nekem is nyitom kellene egy ilyen cd-boltot. Csak én nem csinálnék bazmegot a vevőkből, mint ők. Persze nem vettem semmit. Nekem ez olyan, mint másoknak a múzeum. Míg mások az ecsetvonásokat elemezgetik, én a katalógusszámokat :o) Na jó, nem is.

vasárnap, május 07, 2006

la terremoto de alcorcón | 21:08 | 1 komment

Eddig két kellemes travi élményem volt. Egyszer, amikor Lady Dömper előadta az Illatost, a második pedig La Terremoto de Alcorcón. Pedig a spanyol poénokat nem is értem. Nos, örömmel jelenthetem, hogy megjelent az első albuma Confesiones tirada por los suelos de la discoteca címmel. Azt sem tudtam, melyik kerüljön be a rádióba, annyi sláger van rajta. Gondolom a Hung Up paródiát, melynek pontos címe Taims gous by con Loli, már mindenki látta. De hátha nem. Ezt egyébként már a spanyol MTV-ben is előadta.



Ez pedig már az I Will Survive (Sin afeitar).

szombat, május 06, 2006

the b-squad | 20:13 | 0 komment

The following material is not suitable for viewers under the age of 18.
(Although that is our target audience)

beck: hell yes | 12:29 | 2 komment

péntek, május 05, 2006

suzanne vega, július 20, müpa | 16:56 | 0 komment

gotan project: diferente | 15:48 | 0 komment


Jobb hangminőséggel és kisebb, de szélesebb képpel pedig itt.

Továbbá. Közeli Gotan koncertek nyáron:
2006 06 18 Zágráb
2006 06 20 Bukarest
2006 06 22 Varsó
2006 07 02 Bécs

csütörtök, május 04, 2006

rádió update | 23:41 | 1 komment

Mostanában úgy elhanyagolom a jó kis régi zenéimet. Mindig csak ezek a puttyogós újdonságok...

Nohavicát amúgy annyira nem hallgatok, amiért pl. Leonard Cohent se, pedig tudom én, hogy amit csinálnak, abban ők nagyon jók, csak nem bírom, hogy egy szál gitárral ugyanolyan hangon és stílusban adnak elő minden számot. Írjanak verset. Ellenben a simán Koncertnek elnevezett élő felvételek nagyon jól vannak hangszerelve.

Suzanne Vega. A Nine Objects of Desire talán a legjobb albuma, bár az emberek nem ismernek róla számokat, csak a zöld almás kép van meg mindenkinek. Ha számcímeket kellene mondani, mindenki a Lukát meg a Tom's Dinert mondaná. Amúgy tudtátok, hogy a Tom's Diner eredeti, azaz a capella verziójához lett igazítva az mp3 formátum tömörítése? A zöld almás albumnak is Mitchell Froom, Vega ex-férje volt a producere, aki később csinált egy Dopamine c. albumot, ami rövidre, de nagyon velősre sikeredett. Ezen a lemezen vendégszerepel Sheryl ezzel a vicces, talán kicsit idegesítő számmal. Amúgy Froom 2 éve kiadott egy A Thousand Days című lemezt, ami viszont nincs fönt az eMule-on, szóval meg vagyok lőve.

Na jó, a többiről meg már nem beszélek fölöslegesen.

minden napra egy mese | 19:53 | 0 komment

Tudom, ez már volt fönt egyszer, nagyon régen, de hát annyira jó. A tegnapi durva Sigur után egy kis felhőtlen Avalanches.

szogya | 19:29 | 2 komment

Nem, a gyalogosok még nem radikálisok, de már szolidárisak. Bajcsyn nagy, sárga tank a bringaúton. Alulöltözötten, matrica nélkül voltam, a visszapillantót meg csak lendületből vicces lerúgni, úgyhogy maradt a figyelmeztető ablaktörlő-kihajtás. Erre egy szimpi fejű (nem az a csurkás) életvidámabb, nyugdíjas bácsi, kicsit komisz hangon odakiált: "Miért nem töröd le?!" Később a lámpánál idős néni: "És ismeri legalább az autó tualjdonosát?" Mondtam neki, hogy nem, amire ő csak annyit válaszolt pozitívan csillogó szemekkel, hogy akkor nincs sok értelme, de azért vicces. Szóval nem a kerekeseket kell itt okítani. Nyugdíjasokban a jövő!

szerda, május 03, 2006

glósóli | 22:18 | 1 komment

5 percig arra gondolok: na, egy újabb szép Sigur Rós klip gyerekekkel. Aztán olyan lúdbőrözés, amitől Spitzer Kasztráló Soma is összecsinálná magát. Lustáknak itt egy youtube-os verzió, itt meg a Sigur Rós szájt, ahol valamivel jobb minőségben is megnézhető. Lassan jöhetne egy vaskosabb Sigur dvd.

jön... jön... jön... feat. bori & honvéd férfikar | 21:28 | 1 komment

bargain hunt | 19:46 | 0 komment

A francnak számozni ezeket a bargenhantokat, sose tudom, mi volt az utolsó. Megint egy kincsre leltem a Fővám téri sárga szkítaszeköndben. Urbs: Toujours le Même Film. Gondolom, nem voltak benne biztosak, mi ez, ezért árazták be egy biztonságos 1990-re. A rádióban per pill a 18. szám az album nyitódala. Co-produced by Peter Kruder, szóval na... Csalódott Yonderboi fanoknak ajánlott.

diszkóvágások | 16:23 | 2 komment

Na, jobbra bekerült egy extra oszlop kismonitorosok meg kisfelbontásúak elől gondosan elrejtve. Oda mégsem akarom mindezt berakni, mert túl sok, és elveszek benne. Szóval Badihali ilyenkor pörzsöli a bakelitokat. Igen, -tok. Úgy sokkal szebben hangzik.

május 5 P Tűzraktér kert: Badihali és Hifi Nyuszi: Élő diszkóvágás
május 6 SZO Pixel Bistro: Badihali és Hifi Nyuszi: Diszkóvágás EXTRA
május 7 V Romkert: Badihali
május 11 CS Chachacha terasz Badihali és Hifi Nyuszi: Nyitóbuli
május 13 SZO Pixel Bistro Badihali és Hifi Nyuszi: Diszkóvágás EXTRA
május 14 V Romkert: Badihali
május 20 SZO Pub Fiction: Badihali és Vinyluser: Élő diszkóvágás
május 20 SZO Pixel Bistro: Hifi Nyuszi + meglepetés vendég: Diszkóvágás EXTRA
május 21 V Romkert: Badihali
május 27 SZO Pixel Bistro: Badihali és Hifi Nyuszi: Diszkóvágás EXTRA
május 28 V Romkert: Badihali

morzsa | 16:00 | 4 komment

A magyar morzsaszerető nép? Egy. Az összes magyar péket elküldeném külföldre egy évig kenyeret sütni tanulni, olyat, ami nem esik szét a kezedben. Se frissen, se másnap. Kettő. A Dr. Oetkert kitiltanám Magyarországról, mert míg a német Vitalis müzlit sikerül fél kiló, a zacskó alján összegyűlő szemét nélkül legyártani, ráadásul nagyobb dobozban, a magyar Vitalis fele instant müzlipor formájában kerül a dobozokba. Pedig Németországból többet zötykölődik.

kedd, május 02, 2006

the bicycle repairman! | 00:19 | 9 komment

Hú, nagyon büszke vagyok magamra. A hátsó váltó bemondta az unalmast, és én egyből tudtam, hogy itt bowdent kell zsírozni. És meg is csináltam, úgybiza. Szóval mostantól minden reggel úgy kelek, hogy köpök egyet a tenyerembe: férfi lettem. Otthon meg anyám bringáján ragasztottam belsőt meg olajoztam. A sikerélményeimet némileg beárnyékolja a tény, hogy anyám belsőjét én lyukasztottam ki.

A héten megvolt a ház biciklilopása. Az alattunk lévőjét lopták el az ablaka alól. Igaz, nem volt lezárva. Az enyém meg megint kint van lekötve... Ha nekem frissen zsírozott bowdennel fogják elvinni...