<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, április 28, 2005

izzócsere | 13:00 | 0 komment

Ezt sajnos nem én fényképeztem. Id. Aranka küldte emilben.

Aki megfejti, hogy Explorerben a jobb sor miért csúszik le, az kap mogyorót.

A Tabánnál ma hatalmas forgalom volt a bicikliúton. Az embereket vagy a szép idő, vagy a Critical Mass csábította ki. A Duna fölött ma nagyon messzire el lehetett látni. Amúgy már építika színpadot meg a sátrakat a Tabánban. Éljen május elseje!

hétfő, április 25, 2005

nagybörzsöny | 15:19 | 2 komment

Aztán Norbi mondja, hogy meghívták valami kerti partira. Dehát nekem dolgoznom kellett, ezért nem mentem haza se. De egyszerűen muszáj volt mennem. Dél körül dolgoztam pár órát, aztán föl a bringákat a vonatra. Szobtól pedig bringával. Valahogy el vagyok szokva ettől a falusi környezettől. Az otthonit már megszoktam. Egy idegen falu már igazi culture shock-ként hatott rám. Udvarból nyíló mini abc, stb. Meg be is ültünk egy kocsma udvarára. Amíg kihozták az előrefagyasztott pizzát, kugliztunk egyet.
Ja igen, a buli. A buli szar volt, de azért hangulatos. Fáklyák, tábortűz, kaja, holdvilág, táj, ilyesmik. Norbi pár óra alatt sikeresen kiütötte magát. A zene szar volt, jókat untam magam. Ja meg hideg volt. Nem találtam a helyem, aludni akartam, de ugye valaki mindig hőzöngött. A részegek tapintatossága közismert... Na mindegy.
Reggelre nagyon elegem lett, alig vártam, hogy elinduljunk. Lefelé szerencsére többet lehetett gurulni. Ez a bicikli se ment még 47 km/ó-val. De megérte végigszenvedni a bulit a túra miatt.
Aztán vasárnap este kilenckor nekiülni a filmnek, azt' f2-ig fordítani...

Holdvilág:



Kugli:

Természet:

cm bp 05 | 14:10 | 0 komment

Nem írok semmit, már úgy is mindenki tud mindent. Az egyetlen csalódás az volt, hogy a Hősök tere helyett a Felvonulási tér volt a végállomás. Az meg egy szörnyű, rossz hangulatú, sötét hely. Ráadásul ott szétszabdalódott a tömeg. Persze a Hősök terén meg nem fért volna el a sok ember. Tavaly is már kicsit idegesek voltak a rendőrök.
Amúgy Kriszta végül csatlakozott hozzánk a Tabán-Nyugati szakaszon, aztán lelépett a Börzsönybe.



Hé, ez nem Madge Weinstein? :o)




péntek, április 22, 2005

cos IV. - the final chapter | 10:35 | 1 komment

Na szóval. Amiről már meséltem. A finn üvöltők nem jöttek. Helyettük pár hangos osztrák ordítota el a Donau Festival himnuszát. Ők ilyenek voltak:


Ez itt már a No Heads. Velük lépett fel a CoS. Hárman voltak. Ez az egyik:


Íme. Chicks on Speed in action. Háromból kettő:


Na ez az állat rúgta le a gépemet. Amúgy utána hangosan bocsánatot kért. Szóval legalább lesz mit mesélni valakinek az unokáinak.


A háromból a harmadik. Amúgy egyik se normális. Most már biztos vagyok benne.


Ez egy Alec Empire nevű faszi. Vagy együttes. Nem tudom milyen zenét játszik. A death metál hozzá képest jó ebédhez szól a nóta. A fellépés dinamizmusát jól szemlélteti ez a kép. Képtelenség volt őt rendesen elkapni. (Valójában lusta voltam közelre férkőzni, meg amúgy se értek hozzá.)


Na, innen pedig ez már a folytatás. Vége lett a happeningnek, elég hamar. Jött a party busz és f3-ra már Bécsben voltunk az Opera előt. Na most. Mit csinál az ember hajnali 3-kor Bécsben 0 fokban? Szeretne pihenni valahol. Norbi nagyon jó szervező, le a kalappal előtte. Hozott magával youth hostel címeket. Elkezdte hívogatni őket. Rövidre fogom: nem jött össze semmi. Az aluljáróban leszólított egy szimpi csajt, hogy nem tud-e valami szálláshelyet. Nem tudott. De mondta, hogy van nem messze innen egy jó underground hely, hogy ott ellehetünk. El is kísért minket. Jókat dumáltunk, meséltünk neki a kremsi élményekről. Kiderült, hogy a Der Standardnál dolgozik. Na, odaértünk az undergrond helyhez, ami asszem a... Na, elfelejtettem, hol volt. Közel az Operához. Így nézett ki az "underground hely", mostantól nevezzük csak lebujnak:


Ekkor a Tomi kitalálta, hogy ő ide nem jön be. Ekkorra ő már nagyon ki volt. Fáradt volt, álmost volt, elege volt és fogat akart mosni. Én már az elején sejtettem, hogy vele problémák lesznek. Kicsit olyan volt, mint aki nem tudja, mire vállalkozik. Na én sem tudtam, ráadásul én azt hittem Bécs mellett van ez a Krems, nem pedig 90 km-re. Ellenben én tudtam, hogy a norbis programokon résztvenni (remek szervezés ide vagy oda) nem egy leányálom. Szóval azért lelkileg felkészültebb voltam. Norbi kollégái közben találtak még egy youth hostel számot. Vissza az Operához. Norbi felhívta őket. 0 eredmény. Ekkor Tomival már nem igazán lehetett kommunikálni. Vissza a lebujba, a csajtól elbúcúsztunk, Norbi odaadta neki az email címét. Elfelejtettem őt lefényképezni. Pedig ő volt az est egyik fénypontja. Vissza a lebujba. Tomi makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy ő majd kint vár. A 0 fokban. Odaadtam neki a sálamat, ami egyébként csak azért volt nálam, mert abban hordom a gépemet. Mi pedig be a lebujba. Vicces hely volt. A falra hülyeségek projektorral vetítve. Aztán annak vége lett. A bulit időnként áramszünet vagy egyéb hiba szakította meg. Valami '80-as évek féle zene szólt. De nem az a kommersz izé. Az egyik dj is úgy nézet ki, mint akit egy rimini-i diszkóból ejtettek volna ide a nyolcvanas évekből. Komolyan, már csak Sabrina hiányzott. Azért elképzeltem, hogy ez most berlini pincediszkóban vagyok 1980-valahányban. Azt nem tudtam eldönteni, hogy melyik berlinben. Olyan egyformák ezek a pincék. Kicsit tánciztunk, utána inkább csak bóloattunk, Norbi lefeküdt. Én meg figyeltem hogyan táncol a raszta szakállas fiú. Nagyon vicces volt, meg tök szimpi arca volt annak ellenére, hogy. Na mindegy. Ő az:


Aztán elérkezett az 5 óra, jött a "szegény anyám beteg", húzzatok már haza. Meg tudtuk, hogy 5-kor nyit az Anker. Az olyan látványpékség, ahova be is lehet ülni. Az összefagyott Tomit begyűjtöttük. Ettünk finomat, én tök eleven voltam, nagyon jó volt ülni abban a tüchtig boltocskában, tüchtig pizzaizét majszolni, tüchtig csészéből teát szürcsölni... Kilátás a tüchtig aluljáróra...
Na, a Tomi bár eredetileg csak este akart hazamenni, most már az első vonat után érdeklődött. Ki is kísértük a Westbahnhoffra. Örültem is, hogy megszabadulunk tőle, aztán irány shoppingolni. És végre metróztam Bécsben. Íme:


Odaérünk az állomásra, erre Norbi kitalálja, hogy ő már eleget költött, ő is hazamegy. Na, most rajtam volt a sor, hogy duzzogjak egyet. De végülis megállapítottam, hogy talán már én sem akarok többet költeni, egyedül meg nem maradok itt. Az nem fun. És akkor irány haza. És akkor most itthon vagyok. Íme:

csütörtök, április 21, 2005

cos III. | 23:26 | 0 komment

Na, itt vagyok valahol St. Pölten es az isten hata mögött feluton. Jo kis utazas volt. Atszallas 2x. Most lett vege a CoS koncertnek. A finn üvöltö korus viszont elmaradt. Az egyik CoS meg lerugta a kameramat a szinpadrol. Ott voltak a taskak, stb. Darabokban kellett összeszedni, de ugy tünik, müködik, nincs semmi baja. Nem jatszottak valami tul sokat. Ez ugy hangzik, mintha szar lenne, talan egy kicsit csalodott is vagyok, de azert örülöok, hogy eljöttem. Viccesek voltak a nenik. Van itt egy lounge area, ahol ágyak vannak felfüggesztve a plafonra. Lehet rajtuk hintázni. Majd ki is próbálom késöbb. Most jöttem rá, hogy lehet vesszöket csinálni a német billentyüzeten. Anyway. Amúgy tök simán idejutottunk. Az egyik vonatra 10 percet kellett várni, a másikra semmit. Söt, arra futni kellett. Krems-be már ilyen kis falusi diesel-motoros vonattal jöttünk. Hogy is hívják ezt mifelénk? Ha minden jól megy, innen party-busz visz Bécsbe, aztán jöhet egy kis shopping túra.

Ma láttam megint aránylag olcsó Kellys bringákat a sarki boltban. Meglátom, mennyit költök itt, aztán meglátjuk. A holnapi felvonulásra még a Csepellel megyek azért. Jé tényleg, most lett egy éves. Na, elég volt.

cos II. | 00:42 | 3 komment

Izgalmas kérdés. Lenyelve minden békát, megyek-e holnap 15.50-kor Bécsbe vagy sem?

szerda, április 20, 2005

sziget I. | 22:32 | 0 komment

Eddig elég uncsi a felhozatal, de...! Jön... jön... jön! Na ki ez? Katt a képre.

cos | 00:39 | 6 komment

Norbi vett jegyet a CoS koncerte Bécsbe. Ja, csak nekem felejtett el jegyet venni. Holott az én ötletem volt az egész. Szeretem a barátaimat. Érezze magát jól. Csak a zsebesek csórják el a pénzét meg az útlevelét, és hajnali háromkor pénz és iratok nélkül próbálja megtalálni a magyar nagykövetséget. És lehetőleg ázzon bőrig. Rendelés leadva.
Persze ha van igazság, a koncertet is lekési.

Gőzkiengedésképpen jöjjön egy Bowie szám Beck remixe. Aztán miután lenyugodtam, jöjjön egy vicces CoS szám á la Ru Paul '90.
Rádió klikk! ->

Na jó, ha már lúd, legyen kövér. Krisztát hívtam a Critical Mass-re. Mondta is, hogy dejó. Aztán ma közölte velem, hogy a CM csak b-terv, mert inkább mennének F.-val kirándulni. Kezdem magam egy b-tervnek, egy b-oldalnak érezni magam.

vasárnap, április 17, 2005

megvagy! | 20:49 | 7 komment






update:
És még tettem az Aranka Rádióba négy esti esős számot.

alma | 15:46 | 3 komment


edigital.hu

szombat | 00:30 | 2 komment

De rossz vagyok. Mit vettem már megint... Amúgy nagyon izgi ez a Bowie album. Nem is hittem volna. És még dupla is ráadásul.


Norbi képe: :o)


Én képem: :oO




szombat, április 16, 2005

önök határozottan nem kérték I. | 17:52 | 1 komment

Én viszont szeretem.

25 > Johnny Hallyday: Pour Moi La Vie Va Commencer
Rádió klikk! ->

myMondrian | 00:00 | 0 komment

Ez lennék én. Saját portréért klikk a képre.


Ha ebből csinálnék egy ismétlődő mintát, abból meg egy tapétát, kitapétáztathatnám magammal a lakást. Mindezt úgy, hogy mások nem is jönnének rá, milyen nárcisztikus vagyok.

péntek, április 15, 2005

amorf a38 | 13:03 | 2 komment


Jó volt, de volt már jobb is. L. úr a Café Drechsler alatt "go home"-ozott, mert korán kellett kelnie. Képzelem, milyen kellemes lehetett annak, aki mondjuk az osztrákok végett vett jegyet, L. meg ott hisztizett a fülébe. A szokásos részeges részleg előrenyomult, hogy a kedvenceiknek a pofájába ordíthassák, hogy ők mennyire szeretik őket, és mennyire tudják a számaikat. És minnél jobban benyújtóznak a színpadra, annál nagyobb a sikerélmény. Érdekes, őket már L. úr is bunkónak találta. A. úr elvolt, mint mindig. Ők aztán leléptek, mert koránkelés, stb. Angéla valahova eltűnt, aztán csak a végén került elő. Krisztával jól elvadultunk, kiharcoltuk magunknak a szokásos kis táncteret. Ez is biztos bunkóság :o) Krisztát meg is fenyegette valami csajszi. Aztán bunkó voltam F.-val, aki besértődött, és bunkó módon otthagyta Krisztát. Szóval mindenki bunkó volt :o) A zenekar nem. Ők kitettek magukért. De azért a ZP-ben két hónap múlva biztos jobb lesz, kint a szabadban.

csütörtök, április 14, 2005

17.56 | 17:57 | 0 komment

Első budapesti égdörgés a 2005-ös évben. Asszem. Meg is kondultak a vészharangok.

szerda, április 13, 2005

sissy | 22:52 | 3 komment


Szerinted jó? Piros bicska lánccal nem volt.

mégis megyek | 20:55 | 0 komment

Megvannak a jegyek.
Holnap várnak az ördöghegyek.


eBay | 12:15 | 0 komment

Az éjjeli portya eredménye. Az új Beck album cédéstül-dévédéstül.

kedd, április 12, 2005

who is who | 20:20 | 6 komment

Aranka:


id. Aranka:


Norbi:


L. úr:


Kriszta:


Angéla:


Ezzel készült.

hétfő, április 11, 2005

élj máskor - day 1 | 11:12 | 3 komment

Azt hittem, menni fog. Főleg azért, mert hétvégén rengeteget aludtam. Ma hét órakor be is villant, hogy hú, itt a nagy nap, aztán visszaaludtam, és fölkeltem 10-kor. Na, majd holnap.

vasárnap, április 10, 2005

csütörtökön pedig | 23:16 | 0 komment

Kop-kop-kop. Legyen jegy, legyen kedvem, és mindenki jöjjön, akinek jönnie kell.


update:
Már nincs kedvem menni. Pedig biztos jó lesz.

juhú! | 20:47 | 0 komment


Idén sikerült helyesen leírni a műjégpályát.

weekend | 20:08 | 5 komment

Hát ez vicces volt. Hazamentem szombat reggel. Haza haza. N. délben küld sms-t, hogy ő is jön. És tényleg jött. Ami azért vicces, mert még sose vittem haza senkit. Vagyis most se vittem, jött magától, azt' bemutatkozott :o) Aztán ma a szüleim visszahoztak minket Pestre*. Zehr romantisch. Vagyis inkább olyan "családos". Csak kár, hogy ilyen idő volt, a bringázást 15-20 perc alatt lezavartuk.
*Minket meg egy hűtőt, mert két hónapja hűtő nélkül éltünk. Ez is elég fura, hogy a lakásban vannak a kaják.

megváltó szex | 19:27 | 0 komment

ma 21.05 Duna
Nagyon vicces film.


update:
Mostanában valahogy nem vagyok kibékülve a szinkronokkal.

péntek, április 08, 2005

álallen | 23:05 | 2 komment

Mostantól erre gyűjtök. Az ösztosokkba kibérelem Káljlit, a TO-ra meg Colombóval fogok járni. Nekem is mindig kifelejövet jutnak eszembe kérdések. Szükség esetén orvoshoz pedig csakis Woodyval mennék.

OFF:
Amúgy ma akartam mahjong-szettet venni. Csak szólhatott volna valaki, hogy az ilyesmi 15e pénztől kezdődik. Marad a sakk.

életmód-változtatás, kérem | 20:10 | 0 komment

A Will azt mondja, hogy máskor kéne élni. És én már rég szeretnék hajnalban kelni, sziesztázni, meg ilyenek. A délutáni alvás egyébként is egészséges. Azt mondják. Milyen furcsa lenne, ha úgy du. 1-2 körül befejezném a munkát, kicsit szunyiznék, aztán kezdődne a második rész. Íme a nagy projekt. Hétfőtől megpróbálok átállni.

mjúzik | 19:44 | 0 komment

Ha minden igaz, most már külföldről is rendesen lehet majd hallgatni a számokat. Szomjas? Szerinted?

csütörtök, április 07, 2005

rémlik | 23:18 | 3 komment

Csak tudnám, honnan.

szerda, április 06, 2005

bechernek sok szeretettel | 12:43 | 4 komment

Rajzolj disznót, megmondom, ki vagy. Ezt EyeScream oldalán találtam. Akinek mellesleg már van kiccsajos kitűzője, ezért itt is elmondom, hogy gyűlölöm őtet.

Sokan jönnek, panaszkodnak, hogy milyen kevesen írnak 100%-ban személyes blogot. Na tessék, most aztán mindent megtudhattok rólam. Ötensön. Ha még nem rajzoltál magadnak malacot, de akarsz, akkor tedd meg most, mielőtt a engem megismernél, mert ez be fog folyásolni tégedet. Az én malacom. Klikk a képre. Amúgy mentségemre legyen, hogy még mindig golyós egerem van.


Bónusz mötíriöl.
Apropó eBay, apropó pápa. Akiről a minap elsütöttem az indexen egy szerintem aranyos, de morbid poént, ezért valaki nagyon rám szállt. Íme, nem csak nekem van fura humorérzékem. Hatalmas feszültség van bennem. Vajon becher fordításában is eBay lesz? Vagy valami más? Biztos hamarosan kiderül... Jaj, most nézem. Kiderült.

Na ennyi link se volt még egy posztomba' se.

lilja 4-ever | 12:10 | 2 komment

ma mtv 23.55

Mi ez a szerdai svéd filmáradat az mtv-n? Ráadásul nagyon szépen össze van válogatva. Ugyanaz a vonal.